Matematik

Hjælp

25. september 2009 af mundi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er der nogen, der kan hjælpe mig med en forklaring på, hvordan man griber følgende opgave an.

Bestem tallet a, så x=4 er løsningen til ligningen a* √x=3x-2

Venlig hilsen Martin


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2009 af Kristian-Poulsen (Slettet)

Sæt 4 ind på x's plads i ligningen a* √x=3x-2


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2009 af mathon

a *√(4) = 3·4 - 2


Svar #3
25. september 2009 af mundi (Slettet)

Tak for svarene


Svar #4
25. september 2009 af mundi (Slettet)

Tak for svarene


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.