Matematik

Differentiation

04. januar 2005 af Anne P. (Slettet)
Hej, er der én der kan hjælpe mig med at differentiere integralet:
1
§ (x^-0,5 + 3x^0,5) = ?
4

Svar #1
04. januar 2005 af Anne P. (Slettet)

S = integral tegn

1
S (x^-0,5 + 3x^0,5) = ?
4

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2005 af Katty (Slettet)

Står der 1/4 foran?

Svar #3
04. januar 2005 af Anne P. (Slettet)

Jeg prøver lige igen...
S = integral tegn

1
S (x^-0,5 + 3x^0,5) = ?
4

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. januar 2005 af Cas_sen (Slettet)

Ja det er et bestemt intergrale fra 1 til 4, og du får en løsning om 3 min.

Med venlig hilsen
CasperL
BeståHH

Svar #5
04. januar 2005 af Anne P. (Slettet)

Nej, det er ikke det, der står. Jeg kan bare ikke finde ud af at skrive integralet rigtigt herinde. Jeg forsøger lige igen:

S(x^0,5 + 3x^0,5) = ?

Ovenover integraltegnet skal der stå et 4-tal og nedenunder, skal der stå et 1-tal. Da det er et bestemt integral.

Svar #6
04. januar 2005 af Anne P. (Slettet)

Rigtigt Cas sen ! ;)

Brugbart svar (0)

Svar #7
04. januar 2005 af Cas_sen (Slettet)

1
S (x^-0,5 + 3x^0,5) =
4

[2x^1,5 + 2*KVROD(x)] {4,1} =

(2*(1)^1,5 + 2*KVROD(1)) - (2*(4)^1,5 + 2*KVROD(4)) =

4 - 20 = -16

Er du sikker på dine grænseværdier ikke er omvendte ?

Med venlig hilsen
CasperL
BeståHH


Svar #8
04. januar 2005 af Anne P. (Slettet)

jo de er omvendte...1000 tak for hjælpen ;)

Brugbart svar (0)

Svar #9
04. januar 2005 af Cas_sen (Slettet)

hvis de er omvendte så er det som følger:

4
S (x^-0,5 + 3x^0,5) =
1

[2x^1,5 + 2*KVROD(x)] {1,4} =

(2*(4)^1,5 + 2*KVROD(4)) - (2*(1)^1,5 + 2*KVROD(1)) =

20 - 4 = 16

Med venlig hilsen
CasperL
BeståHH

Skriv et svar til: Differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.