Matematik

Reduktion

27. september 2009 af xAlexandra (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan reducere jeg: av+3v+b*u-c*u+3u ?

og er der nogen der kan fortælle mig hvor fejlen ligger i denne opgave:

4x + 12 = 20

4x/4 + 12 = 20/4

x+12 = 5

x = 5 - 12


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. september 2009 af Isomorphician

Første opgave: Sæt fælles faktor uden for parentes.

Anden opgave: Du skal dele alle led med 4 (du mangler at dele 12 med 4)


Svar #2
27. september 2009 af xAlexandra (Slettet)

tusinde tak :)


Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.