Matematik

Isolering

27. september 2009 af Billi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har lige lidt små problemer, hvis en ville være sød at give lidt vejledning ville det være dejligt....

Jeg skal isolere T af ligningen:  Vt = V0*(1+b*T)^3

Jeg har prøvet at gøre det sådan: Vt = V0* (1+b*T)3

                                                             Vt = v0*(1+bT)(1+bT)2

                                      Vt - V0 /(1+bT) = (1+bT)2

                                     √(vt -v0)/(1+bT)  = 0

                                                              T = √(vt -v0)/(1+b)

Håber på at få lidt hjælp.... på forhånd mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2009 af Danielras (Slettet)

1. Del med V0 på begge sider.

2. Tag kubikroden på begge sider.

3. Træk en fra på begge sider.

4. Del med b på begge sider.


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.