Matematik

differentation

04. januar 2005 af Happy (Slettet)
hej jeg vil meget gerne have denne ligning differentieret:

lnx/x ? hvad er det..

på forhånd tak.. hjælper gerne med engelsk og bio

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2005 af sigmund (Slettet)

f(x)=ln(x)/x omskrives til f(x)=ln(x)*1/x.
Dette differentieres, og resultatet er:
f'(x)={1/(x^2)}*{1-ln(x)}.

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2005 af Duffy

f(x)=ln(x)/x

f'(x)=(1-lnx)/(x^2)

Duffy :D

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2005 af sigmund (Slettet)

#2, det er bare det samme en gang til, måske mere overskueligt.

Skriv et svar til: differentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.