Matematik
blækregning!!!!
18. maj 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg vil nu være ekstra sikker på om jeg har lavet disse opgaver rigtigt. Håber i ville hjælpe mig.
Opgaven lyder sådan her:
Den kan indstilles til at vande i en halvcirkel med radius på 30 meter
Opg. 1
Beregn, hvor stort et areal vandingsmaskinen vander, når den holder stille = ½ x 30 x 30 x 3.14 m i anden. (er det ikk sådan?)
Opg. 2
Mette har arbejdet i 3 timer og 20 min og har lavet 20 kasser.
Hvor mange kasser lavede Mette i gennemsnit pr. time =
(20:3.3) = 6 kasser
(er det rigtigt?)
Opgaven lyder sådan her:
Den kan indstilles til at vande i en halvcirkel med radius på 30 meter
Opg. 1
Beregn, hvor stort et areal vandingsmaskinen vander, når den holder stille = ½ x 30 x 30 x 3.14 m i anden. (er det ikk sådan?)
Opg. 2
Mette har arbejdet i 3 timer og 20 min og har lavet 20 kasser.
Hvor mange kasser lavede Mette i gennemsnit pr. time =
(20:3.3) = 6 kasser
(er det rigtigt?)
Svar #1
18. maj 2003 af Lurch (Slettet)
Minderne fra folkeskole blækregningen vælter jo næsten frem i en.....:)
Dine resultater ser ganske fornuftige ud
Dine resultater ser ganske fornuftige ud
Svar #3
18. maj 2003 af Lurch (Slettet)
Ja, så er hendes beregning jo også rigtig, da der kun bliver vandet i en halvcirkel, altså
A=0,5*30^2*PI
A=0,5*30^2*PI
Svar #5
24. maj 2003 af SP anonym (Slettet)
Den har jeg lige haft til årsprøve i matematik!! ;) Går i 8 klasse.. Men dine svar var vist også det jeg fik det til!
Skriv et svar til: blækregning!!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
