Matematik

eks

01. oktober 2009 af nynne258 (Slettet)

jeg har en eksponentiel funktion(b*a^x) der lyder: 6,2245*(e^0,3251*v). skal så finde fordoblingskonstanten og til det bruger man jo t2=ln(2)/ln(a), men er e så a i dette tilfælde og hvordan kan man skrive det , da e findes ved at trykke gul x på min lommeregner?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2009 af Danielras (Slettet)

e^(0,3251*v) = (e^0,3251)^v

Hermed fås:

a = (e^0,3251)


Skriv et svar til: eks

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.