Matematik

En tur i biografen

12. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Film                                    Solgte billetter afrundet til hele 100
Film nr. 1-10                                              14500
Film nr.11-20                                              7500
film nr. 21-30                                               6000
            31-40                                               8000
             41-50                                              7000
             51-60                                              10000
             61-70                                              11000
              71-80                                              15500

Der står at jeg skal finde gennemsnittet pr. gruppe?

Skal jeg så sige : 14500/10=1450

                             7500/10=750                   

                             6000/10=600

Osv. med resten af tallene..

er det rigtigt, hvis jeg gør sådan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

79500 / 8


Skriv et svar til: En tur i biografen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.