Matematik

Eksakte regning

12. oktober 2009 af Anne5 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg manlger noget hjælp til disse matematik opgaver: 

bestem den positive løsning til hver af følgende ligninger med 4 decimaler

 x3 = 70

x 3 = 125

Hvordan regner man dem?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2009 af JonasE (Slettet)

Du skriver eksakte i overskrivten, men vil have løsninger med 4 decimaler (altså, ikke nødvendigvis eksakte værdier) i opgaven. Du får begge! Eksakte løsninger står med fed.

x3=70

⇔ x=3√70 = 4,1213

______

x3=125

⇔x=3√125=5,0000


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2009 af mathon

3√(x) = x1/3


Skriv et svar til: Eksakte regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.