Engelsk

tvivl omk. følgende sætninger

13. oktober 2009 af chiqqa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg er ved at oversætte nogle sætninger fra dansk til engelsk, men er blevet i tvivl ved følgende 3:

så må vi ikke håbe, at han svigter os = so we may hope that he do not let us down.

aldrig så snart var læreren gået før eleverne sprang ud af vinduet = never once was the teacher gone before the students jumped out of the window

først for sent opdagede han sin fejltagelse = he discovered his mistake too late

Mange tak :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

I den første ville jeg sige:

Let's just hope he does not let us down

og i den anden:

No sooner had the teacher gone before the students jumped out of the window

og i den tredje

Too late did he discover his mistake
 


Brugbart svar (2)

Svar #2
13. oktober 2009 af Stygotius (Slettet)

skriv: 

1.  Let's hope he won't let us down    (man må ikke over det futuriske)

2.  No sooner had the teacher left than the students jumped out of the window          (NB. no sooner...............than)

3.  Only too late did he realise he was mistaken.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. oktober 2009 af Stygotius (Slettet)

 -skal selvfølgelig være    "man må ikke overse det futuriske"


Svar #4
14. oktober 2009 af chiqqa (Slettet)

mange tak

#2 mener du ikke then?


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. oktober 2009 af Stygotius (Slettet)

 NEJ !!

-Jeg mener ikke "then". Det giver ingen mening her. Det skal være "than"

Jeg har endda  gentaget det i parentesen.


Skriv et svar til: tvivl omk. følgende sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.