Generelt

Kærlighed

14. oktober 2009 af Sandrax (Slettet)

Hej!

Hvornår ved en pige om en dreng kan lide hende?

Jeg er meget forvirret her for tiden.. En dreng jeg kender er begyndt at opfører sig underligt når han er sammen med mig... han vil altid hjælpe mig, smiler altid til mig, søger altid mine øjne og stiller 'dumme' spørgsmål bare for at starte en samtale... Alligevel så er jeg i tvivl om hvorvidt han kan lide mig! Hvordan finder jeg ud af om han kun vil være venner med mig eller om han kan lide mig??

/Sandrax


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. oktober 2009 af xtazer (Slettet)

Han er crazy med dig, lyder det til. Hvis en dreng giver en pige så meget opmærksomhed, er det enten en meget opmærksom dreng, eller også er han interesseret. 

Hvorfor er du i tvivl? :)


Svar #2
14. oktober 2009 af Sandrax (Slettet)

Jeg er i tvivl fordi at vi er hinandens modsætninger!

Han er populær og elsker at feste  mens jeg er den mere stille og rolige! Mine veninder siger at han er 'sointoyou' men jeg kan bare ikke forstå hvorfor han skulle være det, når der findes såå mange andre piger som er lige hans type!

Hvordan ved jeg om han vil 'lege' med mine følelser....? Hvordan ved jeg om han kun vil være min ven....? Eller om han kan lide mig?

Jeg er bange for at udvikle følelser for ham, for så at blive vraget! :(

/Sandrax


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. oktober 2009 af Fourier (Slettet)

Hej Sandrax.

Hvis du ikke vil blive "vraget", så er det nok en idé at fortælle ham det. Ellers er det meget sandsynligt, at du bliver det.


Svar #4
14. oktober 2009 af Sandrax (Slettet)

Hvordan skulle jeg bare fortælle ham det når han ikke har sagt at han kan lide mig? :O


Brugbart svar (1)

Svar #5
14. oktober 2009 af smetterli (Slettet)

hm... det var godt nok en svær situation (...)

Jeg er enig med Fourier! Det kan måske være svært for dig, fordi du måske er den stille og rolige... Du skal bare følge dit hjerte - hvad fortæller dit hjerte dig nu?


Brugbart svar (1)

Svar #6
14. oktober 2009 af what333 (Slettet)

Prøv at sige det indirekte :)


Svar #7
14. oktober 2009 af Sandrax (Slettet)

Jeg tror ikke helt i forstår hvad jeg mener (:

Jeg kan IKKE sige indirekte til ham at jeg ikke vil 'leges' med! Han har jo ikke sagt at han kan LIDE mig, han har kun skrevet, hjulpet, talt, smilet og søgt øjenkontakt med mig etc! Jeg har bare være mega ond mod ham, eftersom jeg har troet (stadig tror) at han vil lege med mig... En dag havde han hjulpet mig med mine lektier hvorefter jeg råbte: "jeg hader dig" ! Han havde gjort mig sur.... Han blev åbenbart såret, for han sagde: " efter alt jeg har gjort for dig (lektie mæssigt) så siger du at du hader mig"! Så gik han bare sin vej... Betyder det at han har prøvet på at imponere mig? For han hjælper ikke mine andre veninder med noget ...

for at svare på dit spørgsmål 'smetterli' - så ved jeg ærligt talt ikke hvad jeg skal tro :/


Brugbart svar (1)

Svar #8
14. oktober 2009 af Exupery (Slettet)

Efter alle de mange indlæg jeg har svaret på her på SP, burde jeg være forelsket i snart samtlige brugere.. :S Don Juan! :D

Det lyder godt nok til, at han er lidt vild med dig. De fleste drenge forfalder altid til mr. nice-guy (jeg skal ikke være hellig), når de er ville med en pige, sørgeligt nok gør det aldrig det rette indtryk. Men hvis han hjælper dig det bedste, han kan, uanset hvad du spørger om, så er han højst sandsynligt vild med dig.

"Han er populær og elsker at feste mens jeg er den mere stille og rolige! Mine veninder siger at han er 'sointoyou' men jeg kan bare ikke forstå hvorfor han skulle være det, når der findes såå mange andre piger som er lige hans type!"

Når du siger type, mener du så piger, der kunne tænkes at være sammen med ham? Så har du nok forklaringen der. Vi vil have det, der fascinerer os, og det er ikke det, der lige byder sig til. Hvis du er stille og rolig, ved han måske ikke særlig meget om dig, måske har han bare lagt mærke til dit søde smil eller din generte charme, og selve mystikken omkring dig fascinerer ham. Fascinationen er en vigtig faktor i enhver forførelse!


Svar #9
14. oktober 2009 af Sandrax (Slettet)

*4 Ja det lige det jeg mener! (: 

*4 - alt dette vidste jeg ikke!

Men hvad skal jeg gøre nu? Nu da jeg har fået det 'bekræftet' tør jeg slet ikke at være sammen med ham, jeg tror faktisk også jeg kan lide ham lidt... :/


Brugbart svar (1)

Svar #10
14. oktober 2009 af mathon

Du kan aldrig helt vide, om han vil 'lege' med dine følelser,
men
hvis du er tilstrækkelig opsat på at få det konstateret,
fordi du inderst inde er voldsomt engageret,
skal du nok få udtænkt en kærlighedens strategiplan.

Kærligheden er altid et vovestykke.
Er man ikke indstillet på at udholde de følelsesmæssige knubs, den kan give,
skal man holde sig helt på dydens smalle oplevelsestriste sti.
 


Brugbart svar (1)

Svar #11
15. oktober 2009 af Fourier (Slettet)

Glem ikke Christophes ord.


Brugbart svar (1)

Svar #12
15. oktober 2009 af smetterli (Slettet)

Det er forkert af dig, at sige (jeg hader dig), men nu ved jeg ikke hvorfor du blev sur? Jeg forstår også godt hvorfor han blev såret. Ordet ''hader'' indgår slet ikke i min ordbog - det er et verboten ord.

Men umiddelbart vil jeg mene at han er lidt lun på dig, giv ham dog en chance. Citerer lige Thomas Andersen → Vi vil have det, der fascinerer os, og det er ikke det, der lige byder sig til. Hvis du er stille og rolig, ved han måske ikke særlig meget om dig, måske har han bare lagt mærke til dit søde smil eller din generte charme, og selve mystikken omkring dig fascinerer ham. Fascinationen er en vigtig faktor i enhver forførelse! Pæne ord – jeg vil ikke kunne sige det bedre…

Men tilbage til dig Sandrax, hvis jeg var dig vil jeg så småt begynde at tale med ham igen. Hvis du ikke er interesseret i ham – så forbliv blot venner. Jeg vil da ønske jeg kunne få en ven, der konstant smilte til mig og behandlede mig måske ein bisschen specielt.

Det er svært at tro på kærligheden, men giv det en chance – kvinder og kærlighed… hm… ikke flere kommentar. Men kvinder kan gøre det øhh (…) bøøh en anelse mere indviklet end det er.


Svar #13
15. oktober 2009 af Sandrax (Slettet)

I skal have mange tak for alle jeres svar! Det har hjulpet mig en del...

Jeg tror faktisk at jeg selv har været lun på ham heletiden! Jeg turde bare ikke at indrømme det fordi vi er så forskellige ;/ Det er sikkert derfor jeg har været så ond mod ham, fordi jeg ikke ville indrømme at jeg var lun på ham :s    Jeg giver det en chance og vil prøve på at være meget sødere mod ham...

*12 du har ret! Jeg har helt klart gjort det mere indviklet end der er :(

Nu må vi bare håbe på han vil give mig en chance til! (:


Brugbart svar (1)

Svar #14
26. oktober 2009 af klotte (Slettet)

modsætninger er da sjovere kærester end dem derer mangen til en selv !

Fortæl ham "at du bitchede sådan for at skubbe ham væk - fordi du blev bange da du opdagede at du havde følelser for ham, da han var så søg og hjælpsom - føleser som du ikke helt kunne kontrolere og så var det nemmest at spille cool.

Brug aldrig ordet hader igen....

Se så hvad der sker ????

Held og lykke


Skriv et svar til: Kærlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.