Matematik

isoler?

15. oktober 2009 af sofiesøren (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan isolerer jeg b i dette stykke?

1/a+1/b=1/c 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2009 af mathon

1/a +1/b = 1/c            multilicer med abc

bc +ac = ab              

(a-c)b = ac

b = ac/(a-c)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. oktober 2009 af mathon

multilicer  →  multiplicer


Skriv et svar til: isoler?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.