Matematik

hjælp tak

15. oktober 2009 af AZ12 (Slettet)

omsæt til decimaltal eller procent 3,5 hved jeg ik hvad komer til at hede og 200%


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Der mangler lidt flere oplysninger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Skriv den oprindelige opgave, hvis du vil have hjælp.

3,5 er et decimaltal hvorfor omsætte det?


Svar #3
15. oktober 2009 af AZ12 (Slettet)

ok jeg har her en opgave der står omsæt til decimaltal eller procent hvis der står procent skal det omsætes til decimaltal og omvendt

A 1% er =0,1 ik

b90%

c15%

d200%

e0,10

f1

g3,5

h10                                    de sidste 4 står der ik noget% eller,


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

a 1% = 0.01

b 90% = 0.90

c 15% = 0.15

d 200% = 2

e 0,10 10%

f 1 = 100%

g 3,5 = 350%

h 10 = 1000%


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. oktober 2009 af mathon

a)   1% er = 0,01

b)   90% = 0,90

c)   15% = 0,15

d)   200% = 2,00

e)   0,10 = 10%

f)   1 = 100%

g)  3,5 = 350%

h)  10 = 1000%

....................

et decimaltial omregnes til procent ved at gange med 100

procent omregnes til decimaltal ved at dividere med 100


Svar #6
15. oktober 2009 af AZ12 (Slettet)

tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: hjælp tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.