Matematik

Mange tak :)

20. oktober 2009 af Khalid-yusuf (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan løser man denne ligning?

√9-x=2


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2009 af Spontaneous-123 (Slettet)

hvis kvadratrodstegnet også omfatter x sætter du det hele i anden og trækker 9 fra på begge sider


Svar #2
20. oktober 2009 af Khalid-yusuf (Slettet)

hvordan helt præcis? det imodsiger nemlig mine notater.?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2009 af Spontaneous-123 (Slettet)

√(9-x)=2

9-x=22

x=9-22


x=5


Skriv et svar til: Mange tak :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.