Latin

hvem ved hvad ?

21. oktober 2009 af quini (Slettet) - Niveau: A-niveau

hejsa

hvem ved hvad disse ord på dansk er :

præteritum =

præsens =

perfektum =

pluskvamperfektum =

jeg ved det nemlig ikke /: og jeg har brug for at vide hvad de betyder på dansk, så jeg kan lave mine opgaver. håber en der vil hjælpe


Brugbart svar (4)

Svar #1
22. oktober 2009 af jeuer574 (Slettet)

præsens = nutid
præteritum = datid
perfektum = førnutid
pluskvamperfektum = førdatid

søg evt. på google... :)


Brugbart svar (3)

Svar #2
22. oktober 2009 af Exupery (Slettet)

Lær dem udenad ellers består du ikke prøven i latin. Hvis du gør en lille indsats, er det dog nok det nemmeste 12-tal, du kan få i gymnasiet.


Brugbart svar (3)

Svar #3
25. oktober 2009 af Stygotius (Slettet)

 quini,

Hvis du giver mig din mailadresse, skal jeg maile dig en liste med eksempler som jeg har lavet over alle de latinske betegnelser.


Brugbart svar (3)

Svar #4
25. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

stygotius

jeg vil da også gerne have den liste.... hvis dette er muligt?? det er det nok...

jeg sender lige en privat besked med min mail....

takker på forhånd...


Skriv et svar til: hvem ved hvad ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.