Matematik

brøkligning

24. oktober 2009 af Hejhugo (Slettet) - Niveau: C-niveau

3=x-1/x+2


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2009 af Isomorphician

3 = (x - 1)/(x + 2)        for x ≠ -2

3(x + 2) = x - 1

3x + 6 = x - 1 .......


Svar #2
24. oktober 2009 af Hejhugo (Slettet)

nå ja tak, forstod det ikk lige først


Skriv et svar til: brøkligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.