Matematik

Vektor i rummet. Hjælp...

26. oktober 2009 af Tullenulle (Slettet) - Niveau: A-niveau

Find koordinaterne til midtpuktet M af linjestykket AB, når A(-2,2,1) , B(3,4,-7)

Ved ikke hva jeg skal gøre, håber nogle kan hjælpe..


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2009 af NejTilSvampe

sry 


Svar #2
26. oktober 2009 af Tullenulle (Slettet)

Altså du mener at M = (-2,5 , -1 , -3) Hvorfor dividere du med to?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2009 af NejTilSvampe

nej men det er jo tydligvist forkert, glem hvad jeg skrev :P

Jeg tænkte at du kunne finde længden mellem hhv. deres x-koordinater, y-koordinater og z-koordinater og så dele med 2 for at finde den halve længde.


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2009 af jaja1111 (Slettet)

 r


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. oktober 2009 af NejTilSvampe

 M=( (-2+3)/2 ; (2+4)/2 ; (1-7)/2 )  er mit bud :P

M = ( 0,5 ; 3 ; -3,5 ) 


Skriv et svar til: Vektor i rummet. Hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.