Matematik

100 lire koster 0,3842.....

27. oktober 2009 af saraklar (Slettet)

Hejj håber der er nogen der kan hjælpe nem opgave men kan ikke finde ud af det

håber der nogen der kan forklarer :-)

 100 lire koster 0,3842.

100 svenske kr. koster 86,25. 

A hvad koster 21000 lire i danske penge?

B hvor mange danske kr. er 100000 lire?

C hvor mange danske kr. er 100000 svenske kr. ? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2009 af Cucumber (Slettet)

A) kursen på lire er 0,3842 DKK

FInd først ud af hvad én lire er i DKK: 0,3842 divideret med 100

gang det du får med 21000 og du har dit resultat XD

B) én lire (som du fik tidligere) ganget med 100.000 = resultat!

C) kursen på svenske kr. er 86,25.

Sig 86,25 divideret med 100 for at finde ud af, hvor meget én svensk krone er i DKK (som før).
Derefter siger du [én svensk krone i DKK] ganget med 100.000 = resultat !!

Håber det var en hjælp XD


Svar #2
27. oktober 2009 af saraklar (Slettet)

 så jeg skriver 

A) en lire= 0,3842 divideret med 100 = 0,003842 gange 21000 = 80,682

B) 0,003842 gange med 100.000= 3842

C) kursen på svenske kr. er 86,25

en svensk kr: 86,25 divideret med 100 = 0,8625 en svensk krone.

en svensk kr 0,8625 gange med 100.000 =86,25

er det sån? håber der er nogen der kan hjælpe fordi det er noget der skal afleveres  


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2009 af Isomorphician

C) = 0,8625*100.000 = 86.250


Skriv et svar til: 100 lire koster 0,3842.....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.