Fysik

Ø10.9 i Orbit B HTX

27. oktober 2009 af BigDaddy89 (Slettet)

Hej.

Er lidt lost i følgende opg.

Bogen siger således:

En motorcykel starter fra hvile med en konstant acceleration på 4,0 m/s2.

a) Beregn motorcyklens hastighed efter 5s.       (Fik det til 20 m/s)

b) Hvor langt har motorcyklen kørt i løbet af 5s ?        (Fik det til 50m)

c) Hvor stor er motorcyklens hastighed efter 20m ?

Og det er i c jeg er lidt lost.

Altså, vi har jo følgende:

a = 4,0 m/ss

s = 20 m

s0 = 0

v0 = 0

v = den skal vi finde

t = den har vi jo ikke.. det jo ikke 5 sekunder mere ????

Er jeg helt gal på den ?

Mvh. Kenn.


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2009 af peter lind

Brug at s=½at2 til at finde hvor lang tid det tager at bevæge sig de 20 m. Den tid kan du så bruge til at v.


Svar #2
27. oktober 2009 af BigDaddy89 (Slettet)

tak den er løst nu :)


Skriv et svar til: Ø10.9 i Orbit B HTX

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.