Matematik

Ekspontialfunktion - nybegynder

28. oktober 2009 af mr.troublemaker (Slettet)

 Hej. en der kan fortælle meningen med disse funktioner så jeg kan forstå det bedre når jeg går igang. har f.eks. et regnestykke her.
f(x)=5*1,8^x


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

funktionen svarer til:

y = b · ax   

skriv hele opgaven....ellers er det svært at forklare det..... 5 og 1,8 kan være alt mellem himmel og jord....


Svar #2
28. oktober 2009 af mr.troublemaker (Slettet)

 nårh ja undskyld.

Tegn det grafiske billede af flg. eksponentielle udviklinger: hvis du benytter samme koordinatsystem til alle grafer, så benyt følgende enheder: 1aksen 1cm = 1enhed, 2. aksen 1cm = 10 enheder


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

hmmmm...det blev det ikke bedre af =)

men man plejer at sige

b skæring med y-aksen

a fremskrivningsfaktoren.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2009 af mathon

b er begyndelsesværdien,
som i dette tilfælde
vokser med 80 %, for hver gang x vokser med 1

altså med fremskrivningsfaktor 1,80


Skriv et svar til: Ekspontialfunktion - nybegynder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.