Matematik

HJÆLP!!!

01. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Tekstligning??

Ina og Ole deler skal dele 24,75 kr. så Oda fårdobbelt så meget som Ina. Hvor meget får de hver?

Håber virkelig på hjælp. Tak!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2009 af EnellerandenSTX (Slettet)

24,75 / 3 * 2 = Odas del

24,75 / 3 = Inas del


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2009 af mathon

    Ina      Oda         til sammen
     x          2x         x+2x = 24,75


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2009 af EnellerandenSTX (Slettet)

Jaja... hehe

Samme tanke ;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2009 af EnellerandenSTX (Slettet)

#0 Er det tre personer (Ina, Ole og Oda), der skal dele pengene eller to???


Svar #5
01. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Jeg tror ikke jeg skal regne Ole med?


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. november 2009 af EnellerandenSTX (Slettet)

Det lyder som en indtastningsfejl.... Hvis det kun er to personer, så er #2 helt korrekt


Skriv et svar til: HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.