Matematik

hjælp til én lille opgave.

01. november 2009 af dukkenalle (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej. kan du hjælpe mig med denne opgave?

opgaven lyder:

I en model for afkøling af en bestemt væske kan væskens temperatur T (målt i C) som funktion af tident (målt i timer) bestkrives ved følgende sammenhæng T=21+59*e-1,066t

mit spørgsmål er så: hvad betyder tallet 21?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. november 2009 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=494842


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. november 2009 af MN-P (Slettet)

T=21 er temperaturen når målingerne startes til tiden t=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2009 af Isomorphician

21 + 59e0 = 21 + 59 = 80....


Skriv et svar til: hjælp til én lille opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.