Matematik

reducering

02. november 2009 af birthe_non (Slettet)

Er det rigtigt at reduceringen af ligningen nedenfor skal give= 5q^2

Reducér udtrykket (p−2q)2+4pq−(p−q)(p+q).


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. november 2009 af MN-P (Slettet)

(p−2q)2+4pq−(p−q)(p+q)=

p2+4q2-4pq+4pq-(p2-q2)=

Ja dit resultat ser rigtigt ud


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.