Matematik

Differentialregning og kvotient - Hjælp!!

02. november 2009 af Hejsameddi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har simpelthen ikke fattet det her matematik! Overhovedet!

Håber nogle kan og gider hjælpe.

Bestem Δy for g med udgangspunkt i X0, når h = 2 og
1) X0 = -1
2) X0 = 0
3) X0 = 1

Bestem derefter Δy/h. Hvilket tal er det der fremkommer?

Bestem Δy for f med udgangspunkt i X0, når h = 1 og
1) X0 = -1
2) X0 = 0
3) X0 = 1
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2009 af peter lind

Δy = f(x0+h)-f(x0), hvor du så skal insæte den aktuelle funktion, x0 og h. I den første af opgaverne bliver det g(-1+2)-g(-1)


Svar #2
02. november 2009 af Hejsameddi (Slettet)

Dette har jeg også gjort, men hvad bliver selve resultatet? Det er det jeg ikke helt kan få til at fungere ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2009 af peter lind

Hvad går der galt?


Svar #4
02. november 2009 af Hejsameddi (Slettet)

Ved ikke om det er gået galt, men er resultatet så 2?


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. november 2009 af peter lind

Det kan jeg ikke svare på. Jeg ved jo ikke hvad g(x) er


Skriv et svar til: Differentialregning og kvotient - Hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.