Matematik

hjælp til ny ligning

02. november 2009 af soren108 (Slettet)

jeg er ikke så skarp til ligninger

2x/x-1=4


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2009 af lkjhgf (Slettet)

Igen giver denne ligning 2=4, hvilket er usandt. Enten laver din lærer fis med dig, eller også skriver gengiver du ligningerne forkert.


Svar #2
02. november 2009 af soren108 (Slettet)

niks. den er god nok. copy paste.


Svar #3
02. november 2009 af soren108 (Slettet)

er x ikke lig med 2,5???


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2009 af lkjhgf (Slettet)

x/x=1


Svar #5
02. november 2009 af soren108 (Slettet)

er det her ikke korrekt?:
2x/x=5?
altså, jeg flytter -1 på den anden side af ligningstegnet og ændre fortegn?


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. november 2009 af lkjhgf (Slettet)

jo, det er korrekt, og jeg lavede faktisk også en fejl i #1, men det du får er 2=5, hvilket stadig er et forkert udsagn.


Svar #7
02. november 2009 af soren108 (Slettet)

øhm. 2x/x= 2,5x

og 1+4=5

2,5x=5
x=2,5 ikk?


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. november 2009 af lkjhgf (Slettet)

Hvis 2,5x=5, så er x=2.


Svar #9
02. november 2009 af soren108 (Slettet)

nå ja ok tak for hjælpen


Skriv et svar til: hjælp til ny ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.