Matematik

Hjæææææææææææææælp

05. november 2009 af khara123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej ... jeg sidder lige med en opgave, som jeg ikke rigtig kan regne..

Den lyder: Bestem i hvilket punkt funktionen f har differentialkvotienten 34 når f(x) = x^4 + 2x - 15

Hjælp hurtigst muligt.. tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

4x3+2=34 <=> x3 = 8, så er x = 2


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. november 2009 af peter lind

Find f'(x) og løs ligningen f'(x) = 34


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2009 af Danner39 (Slettet)

Diff. kvotient:

34 = 4x^3+2

Bestem x og sæt værdien ind i f(x) for at bestemme y


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

nå nu er der pludselig noget, vi allesammen kan finde ud af, men jeg var hurtigst


Svar #5
05. november 2009 af khara123 (Slettet)

Forstår det ikk helt


Svar #6
05. november 2009 af khara123 (Slettet)

altså i mit facitliste står der (x,y) - (2,5) , så jeg ved ikk helt hvordan jeg kan komme frem til det..


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. november 2009 af peter lind

y=f(2)


Svar #8
05. november 2009 af khara123 (Slettet)

Nogen der kan hjælpe??


Svar #9
05. november 2009 af khara123 (Slettet)

Kan I ikk vise en mellemregning??


Svar #10
05. november 2009 af khara123 (Slettet)

det haster..


Brugbart svar (0)

Svar #11
05. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

der er ikke nogen mellemregning, du må lige repetere begrebet differentialkvotient


Svar #12
05. november 2009 af khara123 (Slettet)

jeg har gjort det således: solve(4x^3 + 2 = 34, x)

x = 2


Skriv et svar til: Hjæææææææææææææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.