Debat

SSO

16. januar 2005 af Kongen! (Slettet)
Hej alle sammen,

jeg skal til at skrive en større skriftlig opgave som eksamensprojekt til engelsk på 2. år på HTX.

Hovedemnet er krig, og jeg har så valgt underemnet Cuba-krisen.

Jeg vil virkelig gerne have denne opgave helt op at ringe, da den har utrolig meget indflydelse på årskarakteren, som er supervigtig, da jeg afslutter engelsk i år.

Jeg er i tvivl om, hvordan jeg får sat rapporten om mht. formalia med indholdsfortegnelse, afsnitsinddeling osv. Er der nogle, der har eksempler på simple og flotte opstillinger, som i har haft succes med?

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2005 af mullerouge (Slettet)

Der er jo helt bestemte retningslinjer for hvordan opgaven skal stilles op. Husk indholdsfortegnelsen (lad Word lave den), underoverskrifter med fængende titler og endelig en detaljeret litt.liste - kun med de bøger du har brugt.
Det eneste der er lidt tricky er måske afsnitsinddelingen, da det ikke kan siges generelt. Jeg skrev ca. 15 sider med 7 afsnit, hvilket var passende for mig. Når du skifter emne, så lav et nyt afsnit.
Ellers gør opstillingen så enkelt som muligt.
Jeg går godt nok på gym., men mener at det samme må gælde for dig.

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2005 af Garfield (Slettet)

Med det navn skulle man næsten tro at du vidste det...

Jeg var også i tvivl om opsætningen, men gik ind og tjeckede nogle opgaver ud herinde. Det giver sig selv, at det er umuligt at få over 10 hvis man har en lousy opsætning, så se hvad de forskellige har gjort, og så find den stil du bedst kan li... Men ellers så kan du jo følge guiden, som du finder under service... eller gør som #1 siger, det lyder ikke helt tosset..

varm karma
Lasse

Skriv et svar til: SSO

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.