Matematik

Ligning :S

09. november 2009 af zina11 (Slettet)

Heeej folkens :)

Der er ikke nogle, som er søde og hjælpe mig med denne her ligning

(2-x)^2+x-3=x(x+1)

Taaaak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2009 af Taqz (Slettet)

 Jeg gætter på du skal løse mht. til x:

Start med at gange parenteserne ud:

(2-x)^2+x-3=x(x+1) =>

2^2-x^2+x-3=x^2+x

Isoler x på den ene side af lighedstegnet:

4-x^2+x-3=x^2+x =>

1=2x^2 =>

1/2=x^2

x=√(1/2)


Skriv et svar til: Ligning :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.