Engelsk

engelsk!! hjælp

11. november 2009 af heleneBirch (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg håber virkelig der er en som gider tjekke dette lille stykke igennem for fejl,
da jeg synes det er svært at se sine egne fejl (:

I am also 100 per cent sure that the number of accidents will be depopulate, if there was no one who owned a gun, of course besides the police and the military.
I do not understand why they have stricter laws against stealing or violence than shooting someone. It does not make sense.
I think America is a very insecure society compared to Denmark’s society.
They do not try to find a way to stop accidents caused by guns. They know it’s because of the easy access to guns and lethal weapons, but they are still not doing anything about this rising problem.
Like I have tried to explain I truly think guns are a bigger issue in America in it is in Denmark.
We Danish people believe in our system, Americans does not.


tusind tusind tak på forhånd (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2009 af Joaim (Slettet)

I am also 1(100)2 (per cent) sure that the number of accidents will be depopulate, if there was no one who owned a gun, of course besides the police and the military.
I do not understand why they have stricter laws against stealing or violence than shooting someone. It does not make sense.
I think America is a very insecure society compared to Denmark’s society.
They do not try to find a way to stop accidents caused by guns. They know it’s because of the easy access to guns and lethal weapons, but they are still not doing anything about this rising problem.
Like I have tried to explain, I truly think guns are a bigger issue in America 3(in) it is in Denmark.
We Danish people believe in our system, Americans 4(does) not.
 

svar:

1=Hundred
2=Percent
3=than
4=do (det er flertal)
 

Skriv lige hvis du ikke forstår den måde jeg har rettet lidt på..


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2009 af Stygotius (Slettet)

 Hvad er din mening med at lægge det samme ind her på to forskellige tråde ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2009 af Stygotius (Slettet)

Hvad er din mening med at lægge det samme ind her på  to forskellige tråde ?

Se kommentarerne på din anden tråd  "Hjæææææælp."


Skriv et svar til: engelsk!! hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.