Matematik

Beregn y-værdierne..?

11. november 2009 af 7g5 (Slettet)

forstår ikke helt denne her opgave.. :S

y= - 0,125 x (i anden)+ x+ 1
X l 0 l 1 l 2 l 3 l 4 l 5 l 6 l 7 l 8 l
Y l     l    l     l    l    l    l     l    l    l

-  Beregn y- værdierne og udfyld en tabel som vist
 

plz help. tak¨på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2009 af Snick (Slettet)

du skal bare sætte x-værdierne ind på x's plads i ligningen

y = -0,125x2+x+1

hvorved du beregner y-værdien til den pågældende x-værdi

eksempel:

hvor x = 2

y = -0,125*22+2+1 = 2,5


Svar #2
11. november 2009 af 7g5 (Slettet)

tusind tak skal du have.. :)


Skriv et svar til: Beregn y-værdierne..?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.