Matematik

HJÆÆÆLP

12. november 2009 af anym (Slettet)

Er der nogle der kan hjælpe mig?
1. Forklar hvordan ligningen for en ret linje kan bestemmes, dels når man kender to punkter på linjen og dels ved lineær regression

2. Gøre rede for linjens ligning og hvilken betydning konstanterne har for grafens udseende, herunder skal du behandle begrebet proportionalitet


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2009 af kiuwr (Slettet)

1. ligningen for en ret linje når man kender to punkter på linjen:
a=(y2-y1)/(x2-x1)
y-y0=a(x-x0)

2. linjens ligning:
f(x)=ax+b
a er hældningskofficienten for grafen og b er skæringen med y-aksen.


Svar #2
12. november 2009 af anym (Slettet)

Kunne du være lidt mere beskrivende?


Skriv et svar til: HJÆÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.