Matematik

Hjæælp. haster.

13. november 2009 af anym (Slettet)

jeg har brug for hjælp til:

Forklar hvordan ligningen for en ret linje kan bestemmes, dels når man kender to punkter på linjen og dels ved lineær regression ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du har to punkter P=(x1,y1) og Q=(x0,y0) Din linie kanm så bestemmes ud fra hældningskoeffecienten, der skrives

α=(y1-y0)/(x1-x0), når du har regnet den ud, lad os sige den er 2, så kan du skrive ligningen for linien igen på en anden måde y = y0 + α(x-x0) Punktet (x0,y0) er et punkt på linien.


Skriv et svar til: Hjæælp. haster.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.