Matematik

kordinatsæt

13. november 2009 af univerb (Slettet)

hej jeg håber at der en som er frisk og vil hjælpe med denne opgave jeg er simpelthen kørt fast.

Bestem koordinatsættet til hvert af de punkter på grafen for funktionen f(x) = x3 – x + 1, hvori tangenten er parallel med linjen y = 2x + 5.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2009 af Isomorphician

x-værdierne finder du ved at løse: f'(x) = 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2009 af maddse (Slettet)

dvs du skal bestemme de punkter, der har en tangent med hældningen a=2 for at denne er parallel med linien y = 2x+5

Tangenthældningen i et punkt x bestemmes ved f'(x), så x værdien kan findes ved at løse ligningen

f'(x) = 2


Svar #3
13. november 2009 af univerb (Slettet)

jeg forstår det ikke kan i ikke skrive det op hvad er løsningen så


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2009 af MN-P (Slettet)

f(x)= x3 – x + 1

Find f'(x)

sæt f'(x)=2 og find x


Svar #5
13. november 2009 af univerb (Slettet)

hvad får i den til


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. november 2009 af MN-P (Slettet)

Vis hvad du selv får, så skal jeg fortælle dig om jeg får det samme


Skriv et svar til: kordinatsæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.