Matematik

differentialregning

15. november 2009 af julia hagensby (Slettet)

En funktion er givet ved f(x)=x2/2 + 2x + 5

Bestem koordinatsættet for det punkt på grafen for f, hvor tangenten har hældning 3

HJÆLP!! (:


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

find f'(x) og sæt den lig 3


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. november 2009 af mathon

f '(x) = x + 2

f '(xo) = xo + 2 = 3


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.