Matematik

hjælp!!

16. november 2009 af mtf1423 (Slettet) - Niveau: C-niveau

kan ikke det med og isoler..og selvfølgelig får vi en opgave hvor vi skal det :(

isoler a i formlen b= 1÷a-c


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2009 af Isomorphician

Står der:

b = 1/(a - c), eller:

b = (1/a) - c?


Svar #2
16. november 2009 af mtf1423 (Slettet)

#0
 

kan ikke det med og isoler..og selvfølgelig får vi en opgave hvor vi skal det :(

isoler a i formlen b= 1/(a-c)


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2009 af Isomorphician

b = 1/(a - c)

gang med (a - c) på begge sider:

b(a - c) = 1

del med b på begge sider:

a - c = 1/b

læg c til på begge sider:

a = (1/b) + c


Svar #4
16. november 2009 af mtf1423 (Slettet)

#3
 

b = 1/(a - c)

gang med (a - c) på begge sider:

b(a - c) = 1

del med b på begge sider:

a - c = 1/b

læg c til på begge sider:

a = (1/b) + c

er det det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. november 2009 af Isomorphician

Ja, nu er a isoleret på venstresiden.


Skriv et svar til: hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.