Matematik

Monotoniforhold for f(x)=x^3+3x^2

17. november 2009 af camille17 (Slettet) - Niveau: B-niveau

HEJ!!

ER DER NOGEN DER KAN HJÆLPE MIG MED AT FINDE MONOTONIFORHOLD FOR f(x)=x^3+3x^2

HAR ALLEREDE DIFFERENTIERET DET TIL F`(X)=12X^2 (MEN VED IKKE HVORDAN JEG SKAL KOMME VIDERE)

PÅ FORHÅND TAK :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2009 af mathon

hjælp:

        beregn
                     f '(x)
                     f '(x)'s nuplunkter
                     f '(x)'s fortegnsvariation i små omegne om nulpunkterne
                     på grundlag heraf
                        en analyse af monotoniforholdene
 


Svar #2
17. november 2009 af camille17 (Slettet)

jamen det er det med at løse f´(x)=0 der volder problemer lige nu


Skriv et svar til: Monotoniforhold for f(x)=x^3+3x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.