Matematik

Hjælp med grænseværdi

19. november 2009 af VixQ (Slettet) - Niveau: A-niveau

En model for nefnef...

f(x)= 13 / e^-0.1x+0.05

Bestem f(0), f(30) og lim f(x) når x --> infinit

Please hjælp mig ;-) Jeg forstår ikke rigtig hvad det betyder =/


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2009 af maddse (Slettet)

Først skal du indsætte  x=0 og x=30 i udtrykket for f(x)

Dernæst skal du undersøge hvad f(x) går mod når x går mod ∞

brug at e-x → 0  for  x →∞


Skriv et svar til: Hjælp med grænseværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.