Historie

SRP - Global Opvarmning - Historie og Fysik

20. november 2009 af andrulli (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Som overskriften antyder skal jeg skrive mit SRP i fagene Historie og Fysik, med fokus på Den Globale opvarmning og miljøpolitik. Heri skal jeg bl.a. analyserer venstres klimapolitik fra midten af 1990’erne og frem til i dag med fokus på holdningen til grønne afgifter. Jeg skal derudover redegøre for eventuelle ændringer i disse holdninger og analyser årsagerne til ændringer.

Umiddelbart finder jeg emnet meget interessant, men er ikke helt sikker på hvordan jeg vil vinkle den endnu. Om jeg skal tage udgangspunkt i diverse artikler fra nettet (fra infomedia osv.) eller om jeg skal tage udgangspunkt i bøger jeg har lånt fra biblioteket.

Tilslut vil jeg lige høre om der er nogen der har en eller anden glimrende eller god idé til opgaven?

Vh.

Andrulli


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

jeg vil da starte med at forklare, hvad man forstår ved den globale opvarmning (drivhusgasser, der holder på varmen). Så ville jeg benytte både bøger og artikler om emnet, der er jo virkeligt meget. Måske har du set Al Gores film? Den skulle også give et godt billede, så gå ind og se den, så er du allerede godt på vej. Det er klart, at du kan behandle den fysiske virkelighed ved global opvarmning: Oversvømmelser, storme, tørke osv og se på de virkninger det vil have på verdensfreden, for den bliver garanteret truet. Vi får også masseindvandring, folk flygter. Der er allerede tegn på den globale opvarmning i Afrika især. Men ellers så søg dine artikler på engelsk, der får du valuta for pengene. Global warming, her for eksempel:

http://www.google.dk/search?hl=da&source=hp&q=global+warming&meta=&aq=f&oq=:


Skriv et svar til: SRP - Global Opvarmning - Historie og Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.