Matematik

er det rigtig?3/8*(7/5)^x=3*(7/10)^x =>x*log7/5*3/8=xlog7/10*3=>x0,146*0,375=x-0,4647?

21. november 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2009 af Sara Lykke (Slettet)

Ja


Skriv et svar til: er det rigtig?3/8*(7/5)^x=3*(7/10)^x =>x*log7/5*3/8=xlog7/10*3=>x0,146*0,375=x-0,4647?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.