Matematik

Reducering

21. november 2009 af ZahraAli (Slettet)

 Heej alle :D

Jeg kan ikke huske hvordan man reducerede, og jeg ville meget godt øve mig lidt på det så er der nogle der kan hjælpe ?

(Har desværre ikke nogle eksempler, men hvis i kunne komme med nogle ville det være super) 

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Prøv med:

a) a +b -2a

b) a^2 + a + b -a^2


Svar #2
21. november 2009 af ZahraAli (Slettet)

 A:

b-1a (ved ikke helt :D )

og jeg ved atså ikke hvad den næste er da jeg ikke forstår det der ^  

hvis du vil forklar det :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#2:

a) er helt korrekt. Normal skriver man bare -1a = -a

a^2 = a2 = a*a


Svar #4
21. november 2009 af ZahraAli (Slettet)

 Okay tak i A men hvad med B hvad sker der med det i opgaven og jeg prøver lige at løse b :D


Svar #5
21. november 2009 af ZahraAli (Slettet)

 B-5a tror jeg ?


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.