Dansk

Artikel Analyse

22. november 2009 af aiiiiida01 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg skal lave en analyse af denne artikel:
http://politiken.dk/udland/article816541.ece
men jeg aner ikke hvad jeg skal skrive.. :s
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Ja den er altså virkelig morsom. Hvad gør man ikke for at blive berømt? Prøv at skrive noget, så kan jeg kigge på det bagefter. Du skal fortælle, hvad artiklen hanler om, og så skal du gå "bag om" historien og fortælle, hvad der førte til den. Jeg kan i hvert fald ikke blive vred på den familie.
Denver ligger vist i Colorado, men undersøg det lige. Du kan jo starte sådan her:

Forældrepar tager det amerikanske luftvåben ved næsen Historien om drengen i luftballonen kunne ikke være mere eventyrlig end en Jules Verne fortælling. Man tænker uvilkårligt på Phileas Fogs rejse jorden rundt, hvor en tur i en luftballon er en del af dramaet. En amerikansk familie udtænkte en historie, hvor deres lille øsn spillede hovedrollen uden dog at være til stede. Familien planlagde ned til mindste detalje, hvordan de skulle bruínge denne morsomme historie til torvs, så den ville gå verden over i presse og Tv. Motivet var angiveligt berømmelsens tinde. At det hele viste sig at være fup fra ende til ande, er ingen hindring for at de nu er blevet kendt over den ganske klode, så de opnåede i h´vert fald, havd de rakte efter, og det har de nok regnet ud i forvejen..

nu kan du selv fortsætte med at referere fra artiklen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Jeg har desværre en del skrivefejl, men det skyldes, at jeg skriver blindskrift, og det går somme tider for stærkt, men du kan nok udrede trådene alligevel.


Skriv et svar til: Artikel Analyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.