Matematik

Distformlen

23. november 2009 af P.L. (Slettet)

 Afstanden fra punktet P(2,3, -1) til planen med ligning: 4x-2y+4z-5 = 0 bestemmes: 

4 * 2 + 2 * 3 + 4 * (-1) - 5 / 4^2 + 2^2 + 4^2         (er i tvivl om, om det skal være + 2^2 da der står -b i planens ligning) 

får: 

5 / kvadratrod(36)    = 5/6  Er dette korrekt udregnet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2009 af peter lind

Dety skal være (-2)2= 22. Du har en fortegnsfejl i det andet led og  der mangler en del paranteser.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2009 af COMA (Slettet)

Jeg får 7/6...

Bruger du http://da.wikipedia.org/wiki/Plan_(matematik) formlen som står nederst ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2009 af COMA (Slettet)

Jeps det gjorde du... :)


Skriv et svar til: Distformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.