Matematik

hjælp til nemme ligninger

25. november 2009 af detgamlegrækenland (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej nogen der kan vise mig svaret på ligningerne og hvordan de regnede det ud?

opg1.    a - 4a + 6a =

opg2.    2´• (3 - a) + 4 =

opg.3     (x - 3)²


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2009 af maddse (Slettet)

opg1: a-4a+6a = 3a

opg2: 2(3-a) + 4 = 2·3 - 2a + 4 = 6 - 2a + 4 = -2a + 10

opg3: (x-3)2 = x2 + 32 -2·3·x = x2 + 9 - 6x


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2009 af FredT (Slettet)

Opg 3: X^2+3^2-2*3*X=X^2-6X+9


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2009 af MN-P (Slettet)

Det er da slet ikke ligninger, det er reduktionsstykker


Skriv et svar til: hjælp til nemme ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.