Spansk
Rettelse af spansk tekst- HJÆLP
Hej:) jeg sidder og er i gang med en spansk stil. Er meget i tvivl om noget af det jeg har skrevet, så håber på at der er nogen der vil give nogle rettelser:) Bare alle de fejl der nu må være...
+ der er nogle steder i min tekst jeg ikke har oversat endnu.. Så måske var der nogle der havde et bud på hvordan det kunne lyde?:)
Håber rigtig meget på at der er nogle der kan hjælpe..
<span style="font-size:10.0pt;
font-family:"Segoe UI";color:black;mso-ansi-language:DA">Pedro y su papa josé viven en la España. José</st1:personname><span lang="DE" style="font-size:10.0pt;font-family:"Segoe UI";
color:black;mso-ansi-language:DE"> tiene 39 años y Pedro tiene 1 años. <span lang="EN-GB" style="font-size:10.0pt;font-family:
"Segoe UI";color:black;mso-ansi-language:EN-GB">José tiene tres medio hijas además de<span lang="EN-GB" style="font-size:10.0pt;font-family:"Segoe UI";color:black;
mso-ansi-language:EN-GB"> <span lang="EN-GB" style="font-size:
10.0pt;font-family:"Segoe UI";color:black;mso-ansi-language:EN-GB">Pedro, <span lang="EN-GB" style="font-size:10.0pt;font-family:
Arial;color:black;mso-ansi-language:EN-GB">Pero con otra mujer. <span style="font-size:10.0pt;font-family:Arial;
color:black;mso-ansi-language:DA">Una de las hijas de josé vive en Madrid, y las otras dos viven en Barcelona con su madre. <span style="font-size:10.0pt;font-family:"Segoe UI";color:black;mso-ansi-language:
DA">
<span lang="EN-GB" style="font-size:10.0pt;
font-family:"Segoe UI";color:black;mso-ansi-language:EN-GB">José trabaja en supermarcado. <span lang="DE" style="font-size:10.0pt;font-family:"Segoe UI";color:black;mso-ansi-language:
DE">José gana no mucho dinero.<span lang="DE" style="font-size:10.0pt;font-family:"Segoe UI";color:black;mso-ansi-language:
DE"> <span lang="DE" style="font-size:10.0pt;font-family:"Segoe UI";
color:black;mso-ansi-language:DE">
Pedros madre llama Anna. Anna tiene 24 años. Anna vive en la Francia.</st1:personname> José y Anna hablan no bien j<span lang="ES" style="font-size:10.0pt;font-family:"Segoe UI";
color:black">untos. <span lang="EN-GB" style="font-size:10.0pt;font-family:"Segoe UI";color:black;
mso-ansi-language:EN-GB">Pedro no conoce su madre bien porque ella no sabe Pedro<span lang="EN-GB" style="font-size:10.0pt;font-family:
"Segoe UI";color:black;mso-ansi-language:EN-GB"></o:p>
<span style="font-size:10.0pt;
font-family:"Segoe UI";color:black;mso-ansi-language:DA"> José gana no mucho dinero, entonces tiene SVÆRT VED AT FORSØRGE PEDRO: Anna gana mucho dinero. Anna trabaja en un banco. Ella es el jefe<span style="font-size:10.0pt;font-family:"Segoe UI";
color:black;mso-ansi-language:DA">. José VIL HAVE BØRNEPENGE:<span style="font-size:10.0pt;font-family:"Segoe UI";
color:black;mso-ansi-language:DA"> <span style="font-size:
10.0pt;font-family:"Segoe UI";color:black;mso-ansi-language:DA">
Pero anna Vil ikke give børne penge. For hun kender ikke Pedro. <span style="color:black;mso-ansi-language:
DA"></o:p>
Svar #1
25. november 2009 af Tru-life (Slettet)
Pedro y su papa José viven en la España. José tiene 39 años y Pedro tiene 1 año. José tiene tres medio hijas además de Pedro (det her giver ikke så meget mening), Pero con otra mujer. Una de las hijas de josé vive en Madrid, y las otras dos viven en Barcelona con su madre.
José trabaja en un supermercado. José no gana mucho dinero.
La madre de Pedro se llama Anna. Anna tiene 24 años. Anna vive en la Francia. José y Anna no se hablan bien. Pedro no conoce bien a su madre porque ella no tiene conocimiento de Pedro
Svar #2
25. november 2009 af Tru-life (Slettet)
José no gana mucho dinero, entonces le cuesta mucho sostener a Pedro. Anna gana mucho dinero. Anna trabaja en un banco. Ella es la jefa. José quiere "børnepenge" (hved jeg desvære ikke hedder)
Pero anna no quiere darle børnepenge. Porque no conoce a Pedro.
Svar #3
25. november 2009 af hejmeddig29 (Slettet)
Tak for hjælpen:) José tiene tres medio hijas además de Pedro. Der er meningen der skal stå at josé har 3 døtre udover pedro.. men kan godt se der ikke skal stå medio nu:)
Svar #5
27. november 2009 af Duffy
José har 3 døtre udover Pedro.
Además de Pedro, José tiene tres hijas (más). Más kan meget godt udelades her.
-----------------
børnepenge = subsidio familiar.
José VIL HAVE BØRNEPENGE = José quiere obtener el subsidio familiar.
eller måske bare José quiere el subsidio familiar. Alt efter hvem det er han vil have demm fra.
Skriv et svar til: Rettelse af spansk tekst- HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
