Matematik

HJÆLP

26. november 2009 af detgamlegrækenland (Slettet)

nogle der kan finde ud af de her to opgaver

opg1  0,9 + 1 ud af 5 =

opg2 1 ud af 2 + 3 ud af 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2009 af maddse (Slettet)

Du kan omskrive til:

opg1: 0.9 + 1/5 = 9/10 + 1/5

opg2: 1/2 + 3/5 =

Prøv om du selv kan regne disse ud.

Hint: Find en fællesnævner og sæt på fælles brøkstreg


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2009 af sigmund (Slettet)

Jeg går ud fra, at du mener 1)  0,9 +  1/5 og 2) 1/2 + 3/5. Ja, mange kan finde ud af de to opgaver. Har du selv et forslag til, hvordan de kan løses?


Svar #3
26. november 2009 af detgamlegrækenland (Slettet)

kan slet ikke finde ud af brøker...


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.