Matematik

Problemregning (hjælp)

26. november 2009 af Denicec (Slettet)

Hej.

Jeg har vedhæftet en opgave og skriver svarerne ned her, men jeg ved ikke om de er rigtige så jeg vil gerne have nogen til at rette der

1)  80 cm*6 = 4,80 cm

     3,20 cm +19,2 =24 m

2) De andre opgaver har jeg ikke kunne løse.

Vedhæftet fil: GetAttachment.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2009 af MN-P (Slettet)

80 cm*6 = 4,80 cm det skal være 480 cm eller 4,8 m


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2009 af MN-P (Slettet)

Billedet er for lille til at jeg kan læse opgaverne


Svar #3
26. november 2009 af Denicec (Slettet)

Jeg har vedhæftet den igen

Vedhæftet fil:scan0003.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. november 2009 af MN-P (Slettet)

Du er nok nød til at forestille dig at du skal lave bykkene selv, om ikke andet, så prøv at "lave en buk" af tændstikker, så du kan se hvilke dele du skal bruge.


Skriv et svar til: Problemregning (hjælp)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.