Matematik
Hjælp til tydning af Excel-ligning
23. januar 2005 af
Katty (Slettet)
Hej, kan nogen omskrive denne Excel-ligning, så jeg kan forstå den :)
y = 13E-10x^2 - 7E-06x + 0,005
y = 13E-10x^2 - 7E-06x + 0,005
Svar #2
23. januar 2005 af Waterhouse (Slettet)
Det må vel være noget med:
y = 13*10^-10*x^2-7*10^-6*x+0,005.
E-06 betyder 10^-6, f.eks., hvis Exels kodesprog minder bare en smule om min lommeregners.
y = 13*10^-10*x^2-7*10^-6*x+0,005.
E-06 betyder 10^-6, f.eks., hvis Exels kodesprog minder bare en smule om min lommeregners.
Skriv et svar til: Hjælp til tydning af Excel-ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
