Matematik

17 ud af 20 = brøk nemt spg!!!! :D

03. december 2009 af saraklar (Slettet)

Klara køber flødeboller til klassen der er 17 i skole og tre i rest så 20 ialt men man skal skriver det der er i rest som en brøk er det 1 tredje del eller hvad??? nogen der kan hjælpe nemt spg men skal bare have lidt hjælp så jeg kan være sikker på mit svar

17 ud af 20 =brøk???


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2009 af jesperher (Slettet)

17

20

ja,, 17/20 dele..

men der er jo ikke 1/3 del tilbage..

der er 3/20 dele tilbage..


Skriv et svar til: 17 ud af 20 = brøk nemt spg!!!! :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.