Matematik

lineære vækst

06. december 2009 af camillaa23 (Slettet)

Heej alle sammen (;

Jeg skal fremlæggeen indledning om lineær vækst , og jeg kan simpelthen ikke finde ud af det , er der nogle der vil skrive noget jeg kan sige til imorgen , gerne med nogle ligninger der forklare en del, ikke opgaver ! (:

tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

kort: y=ax+b er en lineær fremstilling, det kunne godt være en vækst, for eksempel en bankkontop, hvor der ikke er renter, eller hvor de er så små, at de går lige op med inflationen, grafen for en lineær vækst fremstiller en ret linie


Svar #2
06. december 2009 af camillaa23 (Slettet)

hvis x vokser med den absolutte tilvækst h fra x0 til x0+h,ændre funktionensværdierne sig fra f(x0) til F(x0+h) dvs den absoullte vækst er

f(x0+h)-f(x0)=a(xo+h)+b.(ax0+b)=ah

det hvad der står i min bog , og kan ikke rigtig forstå det , har du mulighed for at forklare det lidt dybere


Skriv et svar til: lineære vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.