Matematik

differentialregning

08. december 2009 af julia hagensby (Slettet)

En funktion f er bestemt ved x3+4x2+3x-3

a) bestem de lokale ekstrema for f. Den HAR JEG LAVET, og har fået resultaterne

lokalt minimum -3,519 i x=1/3

lokalt maksimum 15 i x=3

b) Tegn grafen for f og bestem de værdier af a, for hvilke ligningen f(x)=a har netop 3 løsninger. 

HJÆÆÆÆLP!! ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2009 af peter lind

Løsning af ligningen f(x) =a svarer til at finde de de punkter hvor linien y=a skærer grafen for f. Hvis der skal være 3 løsninger skal den altså skære grafen 3 steder.


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.